Tarieven

Aangezien Cursus Duits Amsterdam uitsluitend cursussen op maat biedt, hanteren wij geen standaard tarieven. Onze prijzen zijn afhankelijk van onderstaande factoren:

  • het aantal cursisten;
  • het aantal trainingsuren;
  • uw individuele wensen.

Na een gratis intake en advies stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op die een transparant overzicht van de totale kosten bevat. Zowel de studieboeken als het door Cursus Duits Amsterdam ontwikkelde leermateriaal ontvangt u bij ons tegen kostprijs. Wij hanteren geen startkosten en geen toeslag voor trainingen in de avonduren of in het weekend.

Door onze efficiënte werkwijze kunnen we onze maatwerktrainingen in Amsterdam en omgeving tegen heel aantrekkelijke tarieven aanbieden. Verder berekenen we geen reiskosten als de training op uw locatie in de regio Amsterdam plaatsvindt. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze trainingslocatie in het centrum van Amsterdam.

Onze trainingsruimtes bevinden zich op de Keizersgracht 62 – 64 en op de Keizersgracht 168 – 170. We zijn ook goed bereikbaar met tram 13, 14 en 17 (uitstappen halte Westermarkt) of met de auto (route berekenen).