Trainingsvormen

Cursus Duits Amsterdam biedt u diverse trainingen aan, afhankelijk van het aantal cursisten, hun instapniveau, het te bereiken doel en de beschikbare tijd. Al onze trainingen zijn maatwerk, praktijkgericht en afgestemd op het beginniveau van de cursist en de behoeften en wensen van uw bedrijf.

Wij bieden trainingen op ieder gewenst niveau. Van beginners zonder enige basiskennis van het Duits tot aan medewerkers die het Duits al goed beheersen; voor iedereen stelt Cursus Duits Amsterdam een passend trainingsprogramma op.

Ons taleninstituut biedt alle trainingen niet alleen tijdens kantooruren aan, maar desgewenst ook in de avonduren en in het weekeinde. U kunt onze taaltrainingen volgen op onze trainingslocaties in het centrum van Amsterdam of op uw locatie in de regio.

Flexibele cursus Duits

Flexibele taaltrainingen zijn geschikt voor cursisten die niet veel tijd ter beschikking hebben. Op met u af te spreken tijdstippen worden trainingen van twee à drie uur gegeven. Meer informatie.

Semi-intensieve cursus Duits

Semi-intensieve taaltraining houdt in dat de cursist een aantal hele dagen training volgt die verspreid over een aantal weken worden gegeven. Deze vorm wordt aanbevolen voor cursisten voor wie de flexibele training te langzaam gaat en die in bepaalde periodes meer tijd voor hun taaltraining kunnen vrijmaken. Meer informatie.

Intensieve cursus Duits

Bij de intensieve taaltraining heeft de cursist gedurende een of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun kennis van het Duits op een hoger niveau moeten brengen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn. Meer informatie.

E-learning systeem

Naast onze maatwerkprogramma’s kunt u (in combinatie) ook gebruik maken van ons e-learning systeem. U kunt dit programma overal, wanneer u wilt en in uw eigen tempo gebruiken om uw kennis van het zakelijke taalgebruik te verdiepen. Meer informatie.