Waarom wij?

Native speakers

Cursus Duits Amsterdam werkt uitsluitend met zorgvuldig voor u geselecteerde taaltrainers, die allen  Duits als moedertaal hebben. Deze zijn niet alleen deskundig en ervaren in het verzorgen van taaltrainingen op alle niveaus, maar zijn ook door hun ruime ervaring op een of meer van de gebieden Sales, Marketing, Magement, Finance en Administratie goed bekend met het Duitse bedrijfsleven.

Wij gaan een stapje verder

De cursuscoördinator Andreas Wand heeft ruime saleservaring in Duitsland en heeft verschillende functies gehad in het Duitse bedrijfsleven bij grote, internationaal opererende bedrijven. Deze ervaring garandeert samen met zijn in Duitsland voltooide opleidingen Sales, Marketing en Bedrijfswetenschappen een hoog niveau van taaltrainingen. Aangezien hij nog steeds contacten onderhoudt met het Duitse bedrijfsleven, is hij goed op de hoogte van de huidige ontwikkelingen. Op basis daarvan kan hij de juiste training en de juiste trainer voor u selecteren, uiteraard steeds op basis van de behoeften van uw bedrijf en de functies van de cursisten.

Zakelijk Duits op maat

Om het instapniveau vast te kunnen stellen houden wij eerst een intakegesprek met de cursist(en). Hierbij komen ook de aard van het bedrijf, de functie van de cursist(en) en de voor deze functie vereiste vaardigheden aan de orde. Op basis hiervan geven wij u advies over de inhoud, duur en intensiteit van uw cursus zakelijk Duits en stellen wij een trainingsvoorstel op. Al onze trainingen zijn dus maatwerk en afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Lesmatariaal voor het bedrijfsleven

U leert bij ons het zakelijke taalgebruik aan de hand van lesmateriaal dat speciaal ontwikkeld werd voor het bedrijfsleven. Dit materiaal is samengesteld door een deskundig team en is uitermate geschikt voor professionals die in korte tijd een taal willen leren of hun vaardigheden willen verbeteren. Naast onze maatwerkprogramma’s kunt u (in combinatie) ook gebruik maken van ons e-learning systeem. U kunt dit programma overal, wanneer u wilt en in uw eigen tempo gebruiken om uw kennis van het zakelijke taalgebruik te verdiepen. Klik hier voor meer informatie over e-learning.

Europese taalniveaus

Voor het begin van de training bepaalt de trainer uw instapniveau aan de hand van de Europese taalniveaus. Na afloop van de training ontvangt iedere cursist een instituutscertificaat, waarop het instap- en eindniveau vermeld staan, evenals de inhoud van de cursus.

Centrale locatie

Cursus Duits in hartje Amsterdam? Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station. Onze trainingsruimtes bevinden zich op de Keizersgracht 62 – 64 en op de Keizersgracht 168 – 170. We zijn ook goed bereikbaar met tram 13, 14 en 17 (uitstappen halte Westermarkt) of met de auto (route berekenen).

U kunt onze taaltrainingen volgen op onze trainingslocatie in het centrum van Amsterdam of op uw locatie in de regio.